Domofon s kamero za vaš dom, poslovni prostor ali večstanovanjski objekt

V ponudbi podjetja Acenta boste našli domofone, ki so primerni tako za hiše, večstanovanjske objekte kot tudi poslovne prostore. Med drugim vam nudijo tudi domofon s kamero za vaš dom ali pametni domofon. V kolikor iščete zanesljiv domofon s kamero, ki bo deloval dolgo časa (več kot 20 let), ter domofone, ki jih lahko prilagodite vašim željam in potrebam (npr. avdio, video, čitalec prstnih odtisov), ponujajo visoko odpornost na vremenske vplive in neposredne udarce ter visoko kakovost zvoka in slike tudi v nočnem času, so domofoni na Comfort-el prava izbira. Poleg tega izpolnjujejo najzahtevnejše ekološke in tehnološke standarde in so izdelani v Evropski uniji. Pri jih lahko izberete tudi napredne pametne domofone s številnimi funkcijami.

Najboljši domofoni za vaš dom ali poslovni prostor

V ponudbi na spletni strani Comfort-el boste lahko opazili vrhunske domofone, ki so uglednih blagovnih znamk in bodo primerni tudi za najbolj zahtevne uporabnike. Poleg odpiranja vrat vam nudijo tudi številne napredne funkcije. Pred nakupom pa je pomembno, da se odločite, za kateri objekt potrebujete domofon – ali gre za blok, hišo ali pisarno. Njihova ponudba vključuje kakovostne domofone, na voljo pa vam je tudi domofon s kamero.

Bticino Sfera so domofoni, ki so primerni za uporabo v večstanovanjskih objektih, kot so bloki, ki imajo vsaj tri stanovanja ali pa tudi do 4000 stanovanj. Domofone lahko namestimo vodoravno ali navpično, kar omogoča prilagoditev namestitve glede na potrebe objekta. Zunanji tablo je na voljo v avdio in video različici ter tudi s kamero. Oblikovno sledi domofon s kamero dvema linijama – Nova Sfera in Sfera Robur. Domofon s kamero Nova Sfera je modernega videza, medtem ko je domofon s kamero Sfera Robur znan po svojem robustnem in trpežnem ohišju, kar je še posebej primerno za spomeniško zaščitene objekte. Bticino Sfera domofoni so izjemno kakovostni, nadgradljivi in imajo zanimiv dizajn.

Domofon s kamero
Pametni domofon je priljubljen med ljubitelji sodobne tehnologije.

V ponudbi so vrhunski domofoni različnih proizvajalcev

V ponudbi lahko izbirate med različnimi proizvajalci domofonov, med katerimi so Bticino, Legrand in Doorbid. Bticino domofon s kamero je napreden, nadgradljiv in kakovosten izdelek, ki je bil razvit in izdelan v Evropi in se lahko pohvali z mnogimi referencami po vsej Evropi, vključno z Belgijo, Nemčijo, Italijo in Slovenijo. Namenjen je za uporabo v eno ali dve stanovanjski hiši ali pisarni. Zunanja tipka enote je okrogla in preklopna po sredini, kar pomeni, da lahko uporabite le eno tipko za eno bivalno enoto, dve tipki za dve bivalni enoti, ali za poziv na dve ločeni notranji enoti domofona (na primer v pritličju in prvo nadstropje). Bticino Linea 3000 je na voljo v različnih različicah, tako z avdio ali video funkcijo in tudi v različici z brezstičnim čitalnikom, ki je namenjen odklepanju vrat. Domofon s kamero je kakovosten izdelek, ki postaja vse bolj priljubljen.

Legrand – preprosta in sodobna rešitev

Legrand je sodoben domofon s kamero, ki nudi preprosto in dostopno rešitev za vaš dom. Gre za izdelek, ki ga lahko enostavno namestite sami, kar pomeni, da ne potrebujete posebnih znanj ali veščin za njegovo uporabo. Poleg tega je mogoče z nakupom dodatne notranje enote ta domofon nadgraditi za uporabo v dvostanovanjskem objektu. To je zelo priročno, saj omogoča, da imata vsako stanovanje svojo notranjo enoto, hkrati pa sta povezani s skupno zunanjo enoto. Legrand je torej primeren za vse, ki iščejo preprosto in sodobno rešitev za svoj dom.

Napredni domofoni za nadzor dostopa in večjo varnost vašega doma

Domofoni so se skozi desetletja razvili v napredne naprave za nadzor dostopa do naših domov. Čeprav so bili v preteklosti uporabljeni samo za klasičen poziv in avdio pogovor med osebo pred vrati in tistim, ki je pri notranji enoti, danes omogočajo veliko več. S sodobnimi video domofoni, kot je domofon s kamero, lahko poleg zvoka vidite tudi sliko osebe, ki stoji pred vrati. Poleg tega so na voljo tudi še naprednejši WiFi domofoni, ki omogočajo, da prejmete poziv in celotno sliko pred vašimi vrati kar na mobilni telefon. Tovrstni modeli imajo tudi možnost priklopa dodatnih kamer, kar vam omogoča interaktivno spremljanje dogajanja v hiši in dvorišču. To omogoča večjo varnost in nadzor nad vašim domom.

Domofon s kamero
Uživajte v popolnem nadzoru nad dostopom v vaš dom

Domofoni omogočajo tudi enostaven in prilagodljiv dostop do vašega doma.

Domofoni ne omogočajo samo nadzora dostopa, ampak tudi enostaven in prilagodljiv dostop do vašega doma. Različni modeli vam omogočajo odpiranje vrat s prstnimi odtisi, brezstičnimi ključki ali PIN kodo preko tipkovnice. Notranja enota lahko vključuje LCD zaslon, enoto za prostoročno upravljanje ali slušalko, kar nudi fleksibilnost in prilagodljivost vašim potrebam. Poleg odpiranja vhodnih vrat lahko preko notranje enote upravljate tudi druge vhode, kot so zapornice ali dodatna vrata ter osvetlitev stopnišča.

Interkom – še ena odlična funkcija modernih domofonov

Interkom je še ena možnost, ki jo nudijo številni domofoni in omogoča komunikacijo med več notranjimi enotami v stanovanju. To omogoča uporabnikom, da kličejo in komunicirajo med seboj na različnih notranjih enotah. Danes lahko posamezne domofone povežete s pametnimi inštalacijami, kar omogoča upravljanje z različnimi napravami v vašem domu, kot so luči, senčila, ogrevanje in zalivanje vrta. Pametni domofon je priljubljen med ljubitelji sodobne tehnologije, saj omogoča upravljanje vseh naprav na enem mestu, bodisi preko notranje video enote ali telefona.

Popolna prilagodljivost za večstanovanjske objekte

Poleg tega so domofoni postali pomemben del varnostnega sistema doma, saj lahko kadar koli preverite, kaj se dogaja pred vašimi vrati, brez da bi morali odpreti vrata. Moderni domofoni so uporabni tudi v pisarnah, saj imajo nekateri od njih funkcijo “sprejemne pisarne”, ki avtomatsko aktivira ključavnico v primeru poziva. Če domofon slučajno preneha delovati, pa se ne skrbite, saj je popravilo učinkovito in hitro. Nadomestni deli so vedno na voljo, kar omogoča popravilo v treh dneh, stroški pa so nizki, saj se zamenja samo poškodovana komponenta.

Domofon s kamero
Opremite svoj dom z napravo, ki zagotavlja varnost in udobje

Prilagodljivi in zanesljivi Bticino Sfera domofoni za večstanovanjske objekte

Bticino Sfera domofoni so idealni za večstanovanjske objekte, saj so modularni in jih lahko popolnoma prilagodijo potrebam stanovalcev. Zunanja enota vključuje kamero (domofon s kamero), medtem ko si vsak stanovalec izbere notranjo enoto, ki najbolje ustreza njihovim željam in proračunu – od slušalke do LCD zaslona ali prostoročne notranje enote. Bticino Sfera je najboljša izbira, saj stanovalci lahko samostojno izberejo svoj domofon, ne glede na odločitve sosedov.

Trpežni, elegantni in funkcionalni domofoni za popolno nadzor nad vhodom

Domofoni so danes vse bolj priljubljeni, saj zagotavljajo večjo varnost in udobje doma ali v večstanovanjski stavbi. Ko izbirate domofon, morate upoštevati različne dejavnike, kot so nadgradljivost sistema, število notranjih enot, cena, funkcionalnost in kakovost. Pri izbiri bodite pozorni na to, ali lahko sistem nadgradite ali razširite v prihodnosti, in na to, ali ima zunanja enota kamero (domofon s kamero), ki vam omogoča popoln nadzor nad tem, kdo prihaja in odhaja iz vašega doma ali stavbe. Če želite imeti video domofon, se pripravite na nekoliko višjo ceno, vendar pa boste s tem dobili večjo funkcionalnost in popolnejši nadzor nad vhodom.

Domofoni Linea 3000 – trpežni in odporni na vremenske vplive

Domofoni Linea 3000 so narejeni iz posebnih zlitin, ki vključujejo cink, aluminij, magnezij in baker. To zagotavlja, da je pokrov zelo trpežen in odporen na neposredne udarce. Poleg tega ima indeks zaščite IP54, kar pomeni, da je zaščiten pred vremenskimi vplivi, kot so dež, veter, mraz in prah. Pokrov je robusten, a hkrati eleganten, na sredi pa ima okroglo preklopno tipko, ki omogoča eno- in dvostanovanjsko izvedbo. Na voljo so tri različice vhodnega tabloja, vključno s hišnim video domofonom, ki ima vgrajeno širokokotno kamero ali celo RFID čitalec za brezstično odpiranje vrat.

Avtor